Při jednání TIPu ve společnosti ASTOS Machinery a.s. bylo zvoleno nové představenstvo

Dne 23.10.2014 se konalo tradiční setkání členů a partnerů sdružení Technological Initiative Pilsen (dále jen TIP). Pořadatelem setkání byla členská společnost ASTOS Machinery a.s. se sídlem v Aši (Selbská 2746/18).

ASTOS_1Účastníci setkání se po úvodním představení seznámili během prezentace Michaela Ondrascheka, předsedy představenstva společnosti, a následné factory tour s činností společnosti ASTOS. Dále proběhlo krátké představení nových hostů: AIMTEC a. s., MAHLE Behr Holýšov s.r.o., ZF Staňkov s.r.o. a Západočeská univerzita v Plzni: Nové technologie – výzkumné centrum. V závěru této části proběhla prezentace společnosti Wuppermann Kovotechnika s.r.o., která se uchází o členství ve sdružení TIP.

V poslední části setkání byla řešena organizační agenda sdružení. Valná hromada v rámci tohoto setkání rozhodla o přijetí společnosti Wuppermann Kovotechnika s.r.o. mezi členy. Následně valná hromada schválila výroční zprávu a zprávu revizora o hospodaření sdružení za rok 2013. Nejdůležitější částí setkání byla volba nového představenstva vzhledem ke končícímu funkčnímu období. Valná hromada rozhodla o následujícím novém složení představenstva:

Mgr. Martin Kořínek, Ph.D. – jednatel společnosti GRAMMER CZ, s.r.o.

Johannes Paul Christian Heidecker – prokurista společnosti EvoBus Česká republika s.r.o.

Ing. Pavel Majer – jednatel společnosti GOLDRATT CZ, s.r.o.

Předseda představenstva bude zvolen na nadcházejícím jednání nově zvoleného představenstva, které se uskuteční do konce tohoto roku.

ASTOS_3 ASTOS_2