50% dotace EU na mzdy pracovníků vývojového oddělení? až 4 roky? Realita!

Dovolujeme si Vás informovat o možnosti získat významnou podporu pro Vaše aktivity v oblasti vývoje nových produktů a služeb. Výzva programu Aplikace bude otevřena již v létě 2016, žádost o dotaci bude jedno-kolová, to znamená, že po vyhlášení výzvy se předkládá celá kompletní žádost se všemi přílohami… Nepromeškejte čas, v srpnu v době dovolených bude zúžený prostor pro přípravu žádostí a souvisejících podkladů. Dotace až do výše 25 mil CZK.

Ve stejné době budou vyhlášeny programy Potenciál, Inovace a Školící centra. Žádosti do těchto programů budou nově také jedno-kolové, to znamená žádost a všechny podklady předat najednou. Už žádná registrace projektů! Způsobilé výdaje mohou vznikat až po podání (plné) žádosti!!

Program Potenciál umožňuje získat 50% dotaci na infrastrukturu která je potřebná pro vývojové aktivity firmy (budovy, HW, SW, stroje,…). Dotace až 150 mil CZK.

Program Inovace umožňuje získat 25, 35 nebo 45% dotaci na výrobní technologie (budovy, HW, SW, stroje,…) v případě, že má podnik připraven nový nebo inovovaný výrobek. Dotace až 200 mil CZK
Program Školicí střediska umožňuje získat 50% dotaci na výstavbu nebo rekonstrukci školicího střediska. Dotace až 5mil CZK.

Environmentální dotace, snižování energetických ztrát, zefektivnění energetického hospodaření, atd…